Un greu accident de trànsita l'N-260 ha fet tallar la circulació de trens a l'R3 de Puigcerdà.

Han xocat una furgoneta i una moto, i el vehicle de dues rodes ha anat a parar a prop de les vies. El conductor de la moto ha perdut la vida en el xoc mortal.

Els serveis d'emergències han treballat al lloc del sinistre. El motorista ha anat a parar a les vies del tren i el serveis mèdics no han pogut fer res per salvar-li la vida. La víctima mortal era un veí d'Alp, de 24 anys, O.G.V.

Al lloc hi han treballat els Mossos d'Esquadra amb quatre patrulles, dues ambulàncies del SEM i dues dotacions dels Bombers.

A causa d'aquest sinistre viari, Protecció Civil de la Generalitat ha activat el pla d'emergències Ferrocat en fase de prealerta, ja que hi ha la circulació de trens tallada entre Puigcerdà i la Molina.

L'accident ha tingut lloc pocs minuts després de les vuit del matí, a l'altura del quilòmetre 179 de l'N-260 al seu pas per Puigcerdà. El xoc ha estat de tipus lateral entre els dos vehicles, segons informa el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra investiguen l'accident mortal.Es tracta de la 32 víctima mortal

a Girona des d'inicis d'any fruit d'un sinistre viari.

La circulació dels trens s'ha aturat prop d'una hora i mitja. I això genera retards d'una mitja hora, segons informa Rodalies.

A causa de l'accident de trànsit mortal, s'han produït retencions a l'N-260 a primera hora del matí, que no han superat el mig quilòmetre.