El municipi de Bordils està enmig de la celebració de la seva Festa Major. Després del repic de campanes i el pregó que van tenir lloc ahir a la plaça de l'Església, la festa continua avui i s'allargarà fins al diumenge. Quatre dies de festa amb una vintena d'activitats pensades per a tots els públics i edats.

Un dels punts forts de la Festa Major de Bordils són els concerts de nit. L'actuació de Seguirem, grup tribut a Obrint Pas, encapçala el programa d'enguany que es complementa amb els concerts de The Blackiss, Pelukass, Animal Dj, Dujey Martin, La Loca Histeria i Celtic Dj's.

Les activitats familiars també tenen un pes important en el programa. Actes que tindran lloc en gran part avui. És el cas de la gimcana, el dibuix infantil, la festa de l'escuma o els jocs de cucanya.

El diumenge tindrà lloc el concert i ball de Festa Major amb l'Orquestra Metropol. Moment en què també es donarà a conèixer els nous hereu i pubilla de Bordils. L'últim dia de festa comptarà amb sardanes i el XI Concurs de Playback.