Els veïns de dues cases de l'avinguda Joan Cabirol han fet públic que ahir els van fer pintades als laterals de la casa a ple dia. Una de les veïnes, una senyora de 87 anys, ha explicat que va sortir a les 10 del matí de casa seva i les pintades a la porta del seu garatge no hi eren.

Les pintades duen missatges a favor de la llibertat del raper que està a la presó acusat d'abusos sexuals a noies menors. a veïna de la casa del costat ha resultat més afectada perquè les pintades ocupen tota la part baixa de la casa. En aquest cas, la veïna ha precisat que li van pintar la casa al voltant de les 12 del migdia. Les veïnes han informat l'Ajuntament de les pintades i els les passaran a tapar. Això no obstant, la veïna més afectada apunta que taparan les pintades però si no queda tot del mateix color, haurà de pintar tota la façana lateral. També han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra

Lletres de cançons

Les pintades exposen lletres de cançons i també lemes dirigits als estudiants que en aquests dies fan els exàmens de recuperació a l'institut Montsacopa.