Adif executarà dues noves fases de les obres de millora de la infraestructura entre Caldes de Malavella i Maçanet (Selva), cosa que implicarà una modificació d'horaris de les línies R11 i RG1 de Rodalies, amb un increment del temps de viatge de 8 minuts respecte al servei habitual.

Segons informa avui el gestor d'infraestructures, les obres es realitzaran entre el pròxim 21 de setembre i el mes de març de l'any vinent i s'executaran dues noves fases del projecte de renovació integral de via al tram Maçanet-Caldes de Malavella, a la línia d'ample convencional Barcelona-Girona-Portbou.

Adif ha planificat les obres per a compatibilitzar els treballs amb l'explotació ferroviària, garantint la circulació de trens, pel que primer s'actuarà en una de les dues vies generals de circulació i, posteriorment, a l'altra.

L'execució dels treballs comportarà una limitació de la capacitat en la infraestructura en aquest tram, donada la necessitat d'actuar en l'àmbit de la plataforma ferroviària i d'implantar limitacions temporals de velocitat per garantir la seguretat del trànsit de trens i de les obres.