Bufant Fort pels carrers és el lema de la Bufant Fort Street Band. Es tracta d'una banda de carrer que interpreta ritmes actuals amb l'estil de la fanfarria.

Sobre la base del coneixement d'una tècnica difícil i de molta pràctica en la posició dels llavis i la pressió de l'aire que treuen dels pulmons fan música. El mèrit està a aconseguir fer bona música i alhora saltar, ballar i córrer.

Bufant Fort va fer la seva segona actuació a les Festes del Tura. La va fer en el seu escenari natural de cada any, les escales de l'església de Sant Esteve.

Les escales són l'escenari que queda per damunt del públic que s'estén en semicercle per la plaça Rector Ferrer. Des de les primeres notes, els músics van aconseguir fer ballar el públic.

De fet, animar és la funció d'una banda de carrer que està en molts dels actes de les Festes del Tura. Obre la Cercavila del primer dia, abans-d'ahir van encapçalar el seguici de la Turinada. Es tracta d'una animada processó que té la particularitat d'animar els veïns a llençar aigua per sobre dels participants des de les finestres i dels balcons.

Bufant Fort Street Band va dur el seguici de la Cercavila Infantil pels carrers. Van fer ballar, córrer, saltar i jugar la mainada. També van animar les ballades dels gegants dels barris, que van ballar als patis dels geriàtrics. Encara, aquesta banda de carrer toca en qualsevol cantonada per sorpresa.