La Casa de Cultura de Girona acollirà el pròxim dimecres 19 de setembre, a partir de les 6 de la tarda la conversa Moda, consum i salut.

La xerrada anirà a càrrec de Sara Bujalance, psicòloga i directora de la Fundació Imatge i Autoestima, i estarà conduïda per l'activista polític i economista Arcadi Oliveres.

Aquest acte s'inclou en el cicle «Converses sobre Promoció de la Salut» organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona (UdG) amb la col·laboració de Dipsalut, l'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona i en motiu del desè aniversari dels dos organismes.

L'objectiu del cicle és divulgar els principals reptes que té la promoció de la salut actualment i que es plantegen en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per les Nacions Unides.

Cal reservar plaça

Aquestes xerrades estan dirigides a professionals i estudiants de l'àmbit de la salut, l'educació i l'acció social així com a totes aquelles persones interessades en la temàtica que s'hi tracta.

Les sessions són gratuïtes, però cal reservar plaça perquè l'aforament és limitat. S'ha de fer des del web de la Càtedra de Promoció de la Salut.