L'Ajuntament d'Olot en una de les darreres juntes de govern va aprovar el projecte d'ampliació de la tribuna de l'Estadi Municipal d'Olot. Es tracta d'un projecte acabat de redactar pels tècnics municipals el mes d'agost.

L'aprovació de la Junta de Govern va ser feta sobre la base d'una sol·licitud de la Unió Esportiva d'Olot feta a partir de la necessitat que té el club d'ampliar l'oferta de localitats a cobert per donar comoditats als socis.

La previsió és que, quan el projecte sigui una realitat, la tribuna tingui 150 metres lineals més i arribi fins a l'edifici dels vestuaris vells. Encabirà 300 localitats més i tindrà una coberta nova.

A més de proporcionar comoditat als espectadors la nova tribuna servirà per habilitar un nou accés a l'estadi i descongestionarà els accessos principals els dies de partit.

El cost aproximat de l'ampliació és d'uns 50.000 euros. L'Ajuntament hi posarà 30.000 euros, la Federació Catalana de Futbol 17.000 i la Unió Esportiva Olot hi posarà els 3.000 euros que falten.

L'ampliació forma part d'un projecte de millora de l'estadi.