La Nit de la Recerca torna avui a la Casa de Cultura de Girona, entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre, per divulgar la recerca entre el públic familiar. Es tracta d'una iniciativa que organitza, des de fa més de deu anys, la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la Universitat de Girona i que, segons els seus responsables, s'ha convertit en una cita imprescindible per descobrir la ciència des d'un punt de vista lúdic i divulgatiu.

El pati de la Casa de Cultura s'omplirà de tallers proposats per investigadors de la UdG, un esdeveniment que comptarà també amb la participació de l'IdibGi, la iniciativa March for Sciencie Girona @GroMarch o FemEnginy. A més, el programa d'avui es completarà amb experiments del presentador del programa del Súper 3 Dinàmiks, Dani Jiménez.

Interacció amb el públic

La Nit de la Recerca és un esdeveniment que té lloc de manera simultània a més de 300 ciutats europees, impulsat per la Comissió Europea. A Girona, els investigadors que fan recerca a partir d'ajuts finançats amb fonts europeus interaccionaran amb el públic. Els assistents els podran conèixer i fer-los preguntes sobre la seva activitat científica.