Les temperatures mínimes han caigut entre dos i sis graus a les comarques gironines.

A la Garrotxa, la diferència tèrmica entre ahir i avui s'ha notat especialment a la Vall d'en Bas on els termòmetres han caigut en 6,2 graus. El dilluns la temperatura mi´nima va ser de 10,2 graus mentre que avui, el mercuri no ha passat dels 3,8. A Olot s'ha donat una situació similar, si ahir hi tenien 10,2 graus, avui el termòmetre ha arribat als 4,7.

Les temperatures més baixes s'han donat en punts de l'interior i on no bufa de valent la tramuntana. Ja que per exemple, a l'Alt Empordà, la diferència de les mínimes d'avui i d'ahir, són pràcticament idèntiques, amb un grau de diferència en alguns dels observatoris. A Portbou, on hi ha hagut una ratxa de més de 132 quilòmetres per hora, la temperatura mínima s'ha mantingut en 13,7 graus, quan ahir, havia estat de 14.

La baixada dels termòmetres ha estat més acusada per exemple a Girona ciutat, el mercuri s'ha quedat curt, amb 3,5 graus. Ahir havia estat de 5,3. I a punts tant distants com Fornells de la Selva o Sant Pau de Segúries, les mínimes han arribat als 2,9 graus. El dia abans, els registres havien estat més de dos punts per sobre.

On el vent del nord també s'ha fet sentir és en punts del Pirineu, per exemple a Núria hi ha hagut una ràfega de 85,6 km/h i la mínima, ha arribat a 4 graus. Ha estat superior que la del dia d'ahir, amb 0,9.

A Setcases - Ulldeter és l'únic punt de Girona on el registre ha estat negatiu, en la primera setmana de tardor, s'ha arribat als -0,9 graus. Una temperatura lleugerament més alta que ahir, quan va haver-hi -3 graus. Això també es deu a què hi bufa força el vent del nord-est, amb una ràfega màxima registrada de 70,9 km/h.

La previsió apunta que les temperatures mínimes es mantindran baixes almenys un parell de dies. Les màximes en canvi, aniran pujant amb els pas de les hores.