La Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM) i la Fundació SER.GI organitzen "Dona a dona per recaptar fons per a un projecte d'habitatge d'aquesta última entitat per a dones supervivents de violència de gènere. L'àpat es realitzarà el dimecres 10 d’octubre, a dos quarts de 9 del vespre, a l’Hotel URH Tree by Hilton Girona.

Durant l'esdeveniment, que estarà conduït per la cantant Clara Sánchez-Castro, els escriptors Josep Maria Fonalleras, Maria Mercè Roca, Núria Esponellà i el periodista Carles Ribera llegiran fragments del llibre "Mandalas de Mujer", editat per FIDEM. Al final del sopar, l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la presidenta de FIDEM, Joana Amat, llegiran un darrer fragment del volum.

Les formes de participar en l'acte és mitjançant una aportació individual de 45 euros, que inclou un exemplar de Mandalas de Mujer, o bé amb l'apadrinament d'una taula per part d'una empresa, amb una aportació de 400 €.

El projecte

FIDEM dona suport al projecte d'habitatge per a dones supervivents a la violència de gènere de la Fundació SER.GI des del juliol del 2017. Els objectius principals d'aquest programsa són cobrir la necessitat bàsica del dret a l’habitatge per a dones que han estat víctimes de violència masclista un cop acaba la seva estada en les cases d’ acollida, acompanyar-les en el seu procés de recuperació de la seva autonomia, aconseguir la normalització i la recuperació de la seva vida, i donar-los suport en la presa de decisions.

La Fundació Internacional de la Dona Emprenedora es va crear el 1996 per donar suport i finançar dones emprenedores que, malgrat la seva iniciativa i esforç, es troben limitades a l'hora de dur a terme els seus objectius. A través de networking, formació, mentoring així com els seus programes d'emprenedoria, FIDEM vol impulsar i donar visibilitat a l'activitat empresarial femenina com a agent de desenvolupament econòmic i social.