04 de octubre de 2018
04.10.2018
Diari de Girona

El govern anuncia un Pla director urbanístic al litoral de les comarques gironines

Segons el secretari d'Hàbitat Urbà i Territori, el nou instrument intentarà posar fi a les "barbaritats urbanístiques" del passat

04.10.2018 | 19:46
El xalet del Golfet.

La Comissió d'Urbanisme de l'Alt Pirineu ha aprovat el desplegament del Pla director urbanístic d'aquest àmbit amb l'objectiu ''d'actualitzar i racionalitzar'' models urbanístics del passat, segons el secretari d'Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra. Pel Govern, els àmbits prioritaris on actuar són les comarques de l'Alt Pirineu i les comarques de Girona, i de manera especial el seu litoral, on el pla s'aprovarà aviat.

Serra ha explicat que aquest Pla servirà per posar fi a ''barbaritats urbanístiques'' que s'havien fet fa anys i per aconseguir-ho es revisaran els sectors de sòl urbanitzable, procedents de planejament antic, que no s'han arribat a desenvolupar. En el cas del Pirineu es revisarà el planejament de 24 municipis i en 73 sectors de 20 d'aquests municipis ja s'ha suspès la tramitació de planejament derivat així com de llicències d'edificació fins que finalitzi la seva redacció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook