Alumnes del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat de Girona (UdG) realitzaran espots per a la Creu Roja. Concretament, els estudiants de segon realitzaran anuncis de publicitat per a les àrees d'Immigració, Ocupació, Sense sostre i Sensibilització.

La col·laboració ja va començar al curs 2016-2017 i fins ara s'havien fet espots pel programa adreçat a gent gran, Sempre Acompanyats. Aquest any, però, vist el potencial d'aquesta col·laboració, des de l'ONG s'ha demanat a la UdG que es realitzin diferents espots sobre diversos programes per fer campanyes de publicitat per tot Catalunya.

Els treballs realitzats el passat curs pels estudiants es podran veure públicament aquesta tarda a les 5 a l'EspaiCaixa (Plaça Poeta Marquina, 10 baixos). En la projecció es visionaran els espots i a més hi haurà els usuaris i usuàries del programa, és a dir, les persones grans que participen de la iniciativa i que el curs passat van convertir-se en actors i actrius dels espots dels alumnes de Publicitat i Relacions Públiques.

Amb aquest acte, la Creu Roja inaugura la VI Setmana Sempre Acompanyats (8 a l'11 octubre). Una setmana que busca la reflexió de la ciutadania al voltant de problemes socials que afecten els avis i les àvies com ara la soledat, pels quals l'ONG programa diferents a Girona.