Els amants del teatre i sobretot les companyies i actors que en el futur han de passar pel Comtal de Ripoll estan d'enhorabona. Divendres al vespre va inaugurar-se un local annex a la sala ripollesa que permetrà acabar amb els problemes per introduir el vestuari i elements de tramoia que s'utilitzen durant les representacions. Fins ara els camions i furgonetes s'havien d'aturar al carrer Berenguer el Vell, entorpint el trànsit de vehicles i persones en un vial que és d'un sol carril.

A partir d'ara, la comoditat per fer-ho en la nova ubicació adaptarà al segle XXI aquest equipament cultural. Alhora també s'han habilitat nous camerinos per tal d'adaptar-los a la normativa vigent. La renovació d'un espai que ja havia complert el seu primer segle de vida permetrà que representacions habituals com les dels Pastorets o el Play-back, tinguin una comoditat inèdita fins ara.

Durant els darrers nou mesos s'ha rehabilitat aquest espai, que dècades enrere estava ocupat pel negoci de pneumàtics Creypo, a la carretera de Ribes. Un centenar llarg de persones van assistir a la inauguració d'una obra que va executar Serveis Integrals 360 Plus SL, redactada per l'arquitecte ripollès Pere Orri. El cost global ha estat de 233.745 euros, 85.000 dels quals han estat subvencionats pel Pla Únic d'Obres i Serveis. La companyia Píndoles va actuar al Comtal durant la inauguració.