La jove de Sant Joan les Fonts que estava ingressada a l'hospital Josep Trueta de Girona des del passat dia 7, quan va ser atropellada pel seu pare quan fugia en el seu cotxe després d'assassinar la seva mare a trets, ha estat traslladada a l'Hospital d'Olot per estar més a prop de la seva família.

La noia patia ferides de gravetat provocades perquè, després de passar per damunt del cadàver de la seva mare, el seu pare va carregar contra ella amb el cotxe abans de fugir, fins que va aparèixer penjat d'una corda entre dos arbres a la riera de Sant Eudald, a la Vall del Bac, a Montagut.

El seu pronòstic va passar de ser reservat a greu i es trobava en una habitació a planta, finalment, ahir a la tarda, a petició dels seus propis familiars, va ser derivada a l'Hospital comarcal d'Olot per estar més prop dels seus familiars, segons fonts sanitàries.

En el moment en què el seu pare Antonio J., de 53 anys, va disparar la seva mare Ana G. de 48 anys i va atropellar la jove, al lloc també estava l'altra filla de la parella, de 23 anys, que va resultar il·lesa.

Una vegada els Mossos d'Esquadra presentin les diligències del cas al jutjat, segurament entre els pròxims dies 15 o 16, tenint en compte que l'autor del tiroteig i de l'atropellament està mort, el cas quedarà arxivat per extinció de la responsabilitat criminal.