Les persones associades a Mifas es podran beneficiar de descomptes del servei Electium del Grup Mémora, que permet la contractació anticipada d’una opció funerària personalitzada. Les dues organitzacions han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu informar i oferir descomptes i una atenció més personalitzada tant als socis de Mifas com les seves famílies.

Dintre d’aquest acord, Mèmora realitzarà una xerrada a Mifas sobre diverses matèries útils per afrontar la recta final de la vida. Les persones que hi estiguin interessades hauran de trucar a l’associació gironina dedicada al col·lectiu de persones amb discapacitat física.

Contractable a partir dels 40 anys

El servei Electium es pot contractar a partir dels 40 anys i l’import del servei funerari queda congelat fins al dia del seu ús, segons han informat les dues parts que han signat l’acord de col·laboració.

Per poder gaudir dels avantatges d'aquest acord, les persones interessades en rebre informació del servei hauran de trucar a MIFAS per tal de fer la petició.

Electium és un servei funerari que permet contractar el funeral en vida, tant si és el de la persona que el contracta com el d’un familiar. Segons els seus responsables, aquesta modalitat dona importància a les últimes voluntats de la persona difunta i evita a la família la presa de decisions i el pagament en un moment tan dur com és la pèrdua d’un ésser estimat. A més, permet decidir fins a l’últim detall amb la màxima personalització del servei.Per a les persones amb discapacitat física

Mifas és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat física de la demarcació de Girona, des de l’any 1979.