Una grua de grans dimensions assentada a la rotonda de la Vall d'en Bas, ahir a la tarda, va treure un camió cuba volcat el dia anterior. Per fer els treballs, els Mossos d'Esquadra van tallar el trànsit uns instants, al voltant de les 14.45 hores.

Ho van fer per reduir l'espai de la calçada destinat al pas de vehicles. Un cop van haver marcat el pas, el trànsit va continuar sense alteracions. La pluja que va caure durant tot el dia d'ahir va endurir la feina de treure el vehicle.

El camió cuba havia volcat el dia anterior, el diumenge 14 d'octubre, al vespre. Provinent del túnel de Sant Esteve, enmig de la pluja, el conductor es va col·locar en contra direcció i tot seguit va fer un gir que va tombar el camió damunt la rotonda que distribueix el trànsit entre la C-63 (túnels de Sant Esteve), la C-37 (túnels de Bracons) i la C-152 (les Preses-Olot). El conductor no va resultar ferit i va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia.

Durant la nit, els Bombers van treballar en el transvasament de l'oli de colza que transportava el camió volcat. Els treballs van comportar el tall de l'accés a la carretera C-37 túnels de Bracons.

El camió va romandre damunt de la rotonda durant tot el dia d'ahir, en una zona amb molt de trànsit durant tot el dia en direcció Olot.