En els pròxims dies, tècnics del Consorci de Benestar Social i veïns penjaran cartells en carrers de Sant Esteve d'en Bas, on hi ha hagut queixes de conductes incíviques amb animals de companyia. Els cartells duran lemes com que els gossos s'han de tenir lligats, s'han d'evitar els lladrucs o s'han de recollir els excrements. D'aquesta manera, els veïns, el Consorci i l'Ajuntament intentaran que els responsables dels animals s'adonin que cal evitar conductes de les seves mascotes que molesten la resta de veïns.

Els cartells es posaran en els carrers on els veïns, en una reunió que va tenir lloc el 17 de juliol, van marcar l'existència d'animals deslligats, lladrucs excessius o excrements. La reunió va servir perquè els veïns exposessin les problemàtiques als tècnics del Consorci de Benestar Social i l'Ajuntament.

Més accions són una bustiada de tríptics informatius que va començar ahir i la posada d'una parada informativa al costat de la parada de l'autobús del carrer Ample, on repartiran bosses biodegradables per recollir els excrements. La darrera acció tindrà lloc el dia 1 de desembre. L'activitat encara s'ha de confirmar, però volen que sigui pràctica i amb presència de veterinaris.