L'Obra Social la Caixa i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració per a la compra de 30 llits hidràulics per al centre sociosanitari i residència assistida Palamós Gent Gran, valorats en 45.000 euros.

Amb l'acord es podran substituir 30 llits que han quedat obsolets des de l'obertura del centre, el 2005, i ajudaran a la renovació dels 165 llits disponibles. El 2017 ja se'n van canviar deu i el 2019 es continuarà amb la progressiva introducció de millores estructurals del centre.

Tot i que sempre hi ha hagut una relació de col·laboració amb l'entitat financera per d'altres projectes més petits i sobretot relacionats amb activitats socioculturals del centre, aquest 2018 és el primer cop que la col·laboració s'emmarca en canvis més estructurals i de més envergadura, remarca el SSIBE, que també gestiona l'hospital de Palamós i diversos centres d'atenció primària de la comarca.

El conveni l'han signat Lluís Puig, president dels Òrgans de govern dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, i Joaquim Macià, Director d'institucions de la territorial Catalunya de CaixaBank.