El dimecres a la nit va morir a l'hospital Trueta l'excursionista que unes hores abans havia caigut del cim del Bassegoda, a la banda de Sadernes, al municipi garrotxí de Sales de Llierca.

La víctima, un jove molt conegut a Girona, es deia Pau Güell i tenia 27 anys. Era membre dels Diables d´en Pere Botero de Salt i un amant de la muntanya. Molt esportista, participava en algunes curses, de vegades amb la samar­reta dels Beer Runners. El noi havia estudiat a l´institut de Secundària Vicens Vives.

Les mostres de condol del jove esportista es van fer públiques a través de les xarxes socials. Els Diables assenyalaven que la colla estava «de dol profund per la pèrdua del nostre company diable Pau Güell. Des d'aquí, en nom de l'entitat i de tots els membres de la colla, volem donar suport i l'abraçada més tendra a la seva germana Anna, també diable. Diables per sempre». Des de Beer Runners indicaven que «ahir ens va deixar el nostre company Pau Güell després de patir un accident a la muntanya. Sempre recordarem el seu somriure i la seva vitalitat. Tots els ànims del món a la seva família. Descansa en pau, amic»

El jove va patir l´accident de muntanya el dimecres pels volts de les quatre, quan una compa­nya del jove amb qui havia anat a fer el cim va alertar els serveis d'emergències que el jove s'havia precipitat des de la part alta d´una muntanya. Els Bombers van activar els serveis de rescat dels GRAE (Grup d´Actuacions Especials) amb l'helicòpter i per terra, i dues dotacions més de suport.

Van localitzar el jove inconscient. El SEM el va evacuar en estat molt crític al Trueta i hores després hi va perdre la vida.

Fins al lloc també s'hi va desplaçar la Unitat de Muntanya dels Bombers i una patrulla de Seguretat Ciutadana dels Mossos d´Esquadra de la comissaria d´Olot.

Fins al lloc també s'hi va desplaçar la Unitat de Muntanya dels Bombers i una patrulla de Seguretat Ciutadana dels Mossos d´Esquadra.