19 de octubre de 2018
19.10.2018
Diari de Girona

Sis notícies de les que aquest divendres es parlarà

Repassem els temes més destacats de l'agenda informativa d'aquest divendres

19.10.2018 | 07:46
Sis notícies de les que aquest divendres es parlarà

Pablo Iglesias visitarà Oriol Junqueras a Lledoners

El líder de Podem, Pablo Iglesias, visita el president d'ERC, Oriol Junqueras, al centre penitenciari de Lledoners per abordar, entre d'altres qüestions, un eventual suport dels republicans als Pressupostos de l'Estat i de la situació política a Catalunya.

Efectes del temporal

L'Agència Catalana de l'Aigua comença les actuacions d'emergència a les lleres dels rius i rieres del Ripollès afectades per l'últim temporal

Els CDR pressionen el Govern

Aquesta tarda els CDR es manifesten a les seus del PDeCAT i ERC, partits del govern català als qui exigeixen que facin efectiva la República.

Efectes de la sentència sobre les hipoteques

La sentència que del Suprem que estableix que són els bancs els que han d'abonar l'impost sobre actes jurídics documentats, va ensorrar ahir la banca a la borsa. Estarem atents a l'evolució dels mercats i a les implicacions d'aquesta resolució judicial.

Dia Mundial del Càncer de Mama

Seguirem les accions que es fan a les comarques gironines, com ara la que es farà a l'ajuntament de Girona, que penjarà un llaç rosa a la façana del seu edifici

Nou disc d'Els Pets

Els Pets treuen nou disc, 'Som'. Ja havien avançat alguna cançó, però avui les coneixerem totes. En parlarem amb el seu cantant i líder, Lluís Gavaldà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook