26 de octubre de 2018
26.10.2018
Diari de Girona

Un metge del Trueta representarà l'Estat en una societat mèdica europea

Vives ha estat nomenat representant espanyol a l'European Association of Cardiothoracic Anesthesia

26.10.2018 | 01:32
Un metge del Trueta representarà l'Estat en una societat mèdica europea

Un anestesiòleg de l'hospital Josep Trueta de Girona serà el representant de l'Estat a la Societat Europea d'Anestèsia Cardiotoràcica. El doctor Marc Vives, metge adjunt al servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'hospital gironí, ha estat nomenat representant de l'estat espanyol a l'European Association of Cardiothoracic Anesthesia (EACTA). Aquest nomenament dona dret a formar part del Represantative Council i a participar en la presa de decisions de la societat.

Format a la Universitat de Navarra entre els anys 1997 i 2003, ha realitzat diverses formacions en centres de referència internacional, com el Royal Brompton & Harefield Hospital de Londres; el Toronto General Hospital, a Canadà o a la Harvard Medical School.

Del 2014 a 2017 va estar treballant a la secció d'Anestèsia Cardiotoràcica de l'hospital de Bellvitge, així com a cap d'Investigació Clínica del servei d'Anestesiologia del hospital de Bellvitge.

Al juliol del 2017, es va incorporar a l'hospital Trueta, a la secció d'anestèsia cardiotoràcica i vascular, així com a responsable d'investigació clínica del servei. Ha publicat més de 30 articles en revistes científiques Peer Review nacionals i internacionals, és autor de més de deu capítols en llibres nacionals i internacionals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit