L'Ajuntament de Sant Jaume fa pocs dies va mantenir una reunió amb els veïns per explicar-los el projecte d'ampliacó del centre cívic. Es tracta d'una obra valorada en uns 300.000 euros. La intenció és que les obres comencin a inicis de l'any vinent i estiguin acabades el 2020.

Ara, el centre cívic és un edifici que conté una sola i àmplia sala amb bar que serveix per fer-hi balls i actes informatius,.

L'ampliació consistirà en l'enderroc de l'edifici de la brigada i en el seu lloc hi construiran un edifici de nova planta. L'alcalde de Sant Jaume, Jordi Cargol, ha explicat que no poden aprofitar l'edifici de la brigada perquè l'estat estructural no ho permet. Segons l'alcalde, el nou edifici es repartirà en dues plantes d'uns 120 metres quadrats cadascuna. En una hi posaran un local per a la gent gran i en l'altra un espai de reunió per als joves.

L'ampliació del centre cívic ha estat consensuada amb els veïns a través d'un procés participatiu. El procés ha consistit en un seguit de reunions, en les quals els veïns van poder plantejar les seves idees i alhora escoltar els arguments dels tecnics municipals i els regidors.