El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Ripollha demanat un informe tècnic dels ponts afectats per la cua de l'huracà Leslie . En el darrer ple, la regidora Carme Serrano (ERC) va demanar per l'estat dels ponts que van patir més els efectes del Leslie. Va enumerar el de Macià Bonaplata, d'Olot, de la Renfe i del Raval.

Serrano va dir: «En consta que el pont de Macià Bonaplata està tocadet d'aquesta i de l'anterior riuada que va haver-hi».

A més de demanar un informe tècnic de l'estat dels ponts, la regidora va demanar més control de les «andròmines que la gent posa als horts de la vora del riu». Segons ella, la riuada provocada per la cua del Leslie es va trobar amb tota mena d'andròmines i bidons de plàstic. Va dir: «A hores d'ara, deuen haver anat a parar a l'Estartit».

La regidora republicana també va fer incís en el fet que la riuada va desfer la resclosa de l'aiguabarreig i consegüentment l'aigua va modificar el curs del riu Ter. Ara, segons ella, l'aigua pica contra l'edifici denominat casa de la Comporta.

Sobre el canvi del curs del riu Ter, el regidor, Joaquim Colomer (PDeCAT), va explicar que la riuada va alterar les sorres i que per solucionar-ho l'ACA donarà permisos d'extracció de sorres.

L?alcalde, Jordi Munell, va resaltar que la riuada del Leslie és de les que passen cada 20 anys i que n'hi poden haver de més grans. Va advertir que quan l'ACA no deixa fer o obliga a fer obres en prevenció de riuades és per alguna cosa.