Avui és dia de Tots Sants i es preveu un dia tranquil a les comarques gironines, després de prop de tres dies de pluges sense aturador.

La previsió del Meteocat apunta a un matí assolellat i a la tarda poden entrar alguns núvols que facin un xic més la guitza, però res de pluges.

Aquesta situació farà que molts visitants a les Fires de Girona i a la resta d'activitats que es fan arreu de la província puguin gaudir d'un bon dia i sense paraigua.

Aquesta nit i matinada ha seguit plovent en alguns punts de la demarcació i s'han arribat a acumular en tres dies fins a 86 litres a Núria, en bona part ha estat precipitació en forma de neu i fins a 66 litres a Viladrau.

Tot i això, l'Agència Catalana de l'Aigua ha anunciat de matinada que el cabal del Ter havia augmentat per les pluges i avisava que la gent anés amb compte a les lleres i zones baixes del riu.

A Girona per exemple, l'Onyar -afluent del Ter- va ben carregat com es pot veure en la imatge d'aquest matí.

Aquesta situació de bonança també anirà acompanyada d'unes temperatures més altes sobretot les màximes.

Així doncs queda enrere, el temporal marítim que ahir va fer activar l'alerta Procicat per mala mar a la Costa Brava i que Protecció Civil dóna per finalitzada. Va deixar imatges impressionants a Cadaqués

Aquesta és la previsió del Meteocat per a les pròximes hores: