Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor per agredir i abusar sexualment de sis dones d'edat avançada a Olot. La policia seguia la petja al sospitós des del 7 d'agost passat, quan van rebre la denúncia del primer cas.

Aquest primer cas va passar en el marc d'una cita consentida encara que, després, el jove, que segons fonts properes al cas té 16 anys, hauria agredit sexualment la dona tot i que ella s'hi hauria negat.

En la resta d'agressions, el modus operandi de l'agressor era el mateix: acorralava les víctimes i els hi feia tocaments a les parts íntimes mentre ell es masturbava. L'últim cas va ser el 10 d'octubre. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona ha identificat i arrestat el suposat agressor aquest divendres. Es tracta d'un veí de la població que passarà properament a disposició de la Fiscalia de Menors.

La policia seguia el rastre del sospitós, que des del 7 d'agost fins al 10 d'octubre hauria agredit i abusat sexualment de sis dones d'edat avançada a Olot.

L'agressor solia acorralar les víctimes al carrer i es masturbava mentre els hi feia tocaments. A més, la descripció que feien les víctimes coincidia. Per això, finalment, investigadors de la DIC l'han identificat i detingut aquest divendres a les vuit del vespre.

Després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra, ha sortit en llibertat a l'espera que la Fiscalia de Menors el citi a declarar aquest dilluns.