El Banc d'Aliments de Girona necessita -a data d'avui- la col·laboració d'unes 1.500 persones voluntàries que completaria el nombre necessari per fer front a la campanya del Gran Recapte d'aliments, que se celebrarà el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre. En l'actualitat, en el cas de les comarques gironines, ja hi ha 3.097 persones que ja s'han registrat com a voluntaris o coordinadors.

Tot i això, des de l'entitat apunten que «encara que el ritme d'inscripcions és satisfactori, se'n necessiten moltes més». De fet, l'any passat van faltar voluntaris en alguns dels punts de recol·lecció, i és per això que el Banc dels Aliments de Girona ja ha fet enguany una crida especial a col·lectius com estudiants i clubs esportius perquè s'animin i s'apuntin per fer de voluntaris els dos dies que se celebri la campanya solidària.

En l'àmbit català (agafant les dades de les quatre províncies) falten un total de 17.500 persones voluntàries, ja que de moment s'hi han apuntat unes 10.000. A Barcelona s'han inscrit 6.000 voluntaris, a Tarragona, 605, i a Lleida ho han fet 860 persones.