El menor detingut divendres passat, dia 2 de novembre al voltant de les 20 hores, per agredir i abusar sexualment de sis dones d'edat avançada a Olot ahir va sortir en llibertat després de declarar a la Fiscalia de Menors.

Segons fonts properes a la investigació, el jove de 16 anys va reconèixer espontàniament els fets als Mossos d'Esquadra i ahir dilluns va ratificar a la Fiscalia que entre agost i octubre va abordar diverses víctimes en ple carrer,les va acorralar i els va fer tocaments mentre ell es masturbava.

Els Mossos d'Esquadra quan van rebre la denúncia del primer cas, la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona va identificar el sospitós, que sempre tenia el mateix sistema d'operar fins que els agents el van arrestar divendres. Després, va sortir en llibertat a l'espera de la citació d'ahir dilluns a la Fiscalia de Menors.

Primera denúncia a l'estiu

La primera denúncia sobre els abusos del menor a dones grans va tenir lloc a l'inici del mes d'agost. En aquest cas, la víctima, d'uns 80 anys, hauria mantingut una cita consentida amb el jove. Un cop establert el contacte, la víctima s'hauria negat a mantenir relacions i ell l'hauria agredida sexualment.

Després de la primera denúncia, els Mossos d'Esquadra van haver-n'hi més sempre amb una mateixa manera d'actuar.

Abusava de les dones en llocs foscos o en portals en hores pròximes a la posta de sol. La falta de visibilitat de les víctimes dificultava la identificació del seu agressor.

Tot i això, les dones van coincidir a explicar que un home les havia abordat i les havia començat a fer tocaments a la zona dels pits i les parts íntimes.

Van assenyalar que el noi les posava contra la paret i que les obligava a mirar mentre es masturbava. Les dones també van aportar dades referents als llocs on havien patit les agressions. La policia va fer una recopilació de les dades fins que en va tenir prou per identificar i detenir l'agressor.