06 de novembre de 2018
06.11.2018

Localitzen un abocador de cartutxos en un antic camp de tir

Un veí de Llagostera troba centenars de vestigis en una zona boscosa · Els Agents Rurals han obert una acta per poder retirar les restes

06.11.2018 | 00:41
Localitzen un abocador de cartutxos en un antic camp de tir

Un veí de Llagostera ha trobat durant el cap de setmana un abocador de restes de cartutxos d'escopeta mentre passejava el gos. Aquests es trobaven a la zona corresponent a l'antic camp de tir –darrere la torre de vigilància forestal del municipi– el qual fa més d'una vintena d'anys que es troba inoperatiu. L'abocador estava format per centenars de cartutxos de diferents colors, molts d'ells rovellats pel pas del temps.

Immediatament, es va avisar el cos dels Agents Rurals, els quals van obrir una acta per tal de facilitar la seva retirada com més aviat millor. De fet, avui, hi ha prevista una inspecció a la zona per poder-ne obtenir més informació. Paral·lelament s'ha informat l'Ajuntament de Llagostera i s'han fet les gestions corresponents per determinar qui és el propietari de la zona. Des del cos s'ha qualificat la troballa com a «poc habitual». Durant els darrers anys cada vegada es troben menys restes de cartutxos de caça, ja que la normativa actual obliga a fer efectiva la seva retirada «de manera immediata» pels caçadors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook