06 de novembre de 2018
06.11.2018
Diari de Girona

El PP insta els ajuntaments gironins a impulsar actes d'homenatge de la Constitució

Enric Millo anuncia que el partit presentarà mocions a tots els consistoris on tenen representació per fer-ho possible

06.11.2018 | 11:22
El president del PP a la província de Girona, Enric Millo, en una foto d'arxiu

El Partit Popular de la província de Girona vol que "els ajuntaments impulsin i organitzin actes d'homenatge a la Constitució Espanyola i a tots aquells que la varen fer possible". Així ho ha anunciat i explicat avui el president provincial dels Populars gironins, Enric Millo.

Millo ha explicat que "el pròxim 6 de desembre celebrarem els 40 anys d'un fet realment important de la nostra història, el dia 6 de desembre de 1978, dia en què el poble espanyol va ratificar i donar el seu suport a la nostra Constitució". Que va néixer "fruit de la concòrdia entre espanyols que, amb exemplar responsabilitat, sentit constructiu i units per un gran desig de reconciliació, amb la seva ratificació, van demostrar la ferma voluntat de voler viure en democràcia".

Per Millo, "l'etapa viscuda en el nostre país fins a arribar a aquell 6 de desembre de 1978 cal tenir-la present també i és d'admirar donat que l'ampli consens aconseguit entre les forces polítiques de l'època, tan diferents i dispars entre si"

El líder Popular ha anunciat que "els regidors del PPC presentaran, als diferents ajuntaments gironins on hi tenim representació, una moció demanant al govern municipal que organitzi actes de celebració dels 40 anys de la Constitució". El primer dels consistoris on l'han entrada és l'ajutament de Girona.

La portaveu Popular al consistori de Girona, Concepció Veray per la seva banda ha explicat que "avui gaudim d'una de les democràcies més pròsperes i consolidades del nostre entorn, i això és gràcies a la nostra Carta Magna malgrat alguns ho neguin i vulguin liquidar-la totalment".

Per Veray, "la Constitució ens representa i ens aplega a tots, és punt de trobada, d'acord, de consens i d'unió, i és per això que el proper 6 de desembre volem que a la nostra ciutat se celebri el 40è aniversari de la Constitució com correspon, amb un acte institucional organitzat per aquest Ajuntament i obert a tota la ciutadania".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook