El subdelegat del govern de l'Estat, Albert Bramon, i l'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, tenen hora al Ministeri de Foment per tractar sobre la variant d'OlotLa reunió està programada per demà, dimecres dia 7 de novembre, a les 17 hores.

L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas (PDeCAT), ahir va anunciar el viatge a Madrid i va posar èmfasi en el fet que la reunió pot servir per desencallar un acord sobre l'execució de l'enllaç de la variant amb l'autovia A-26.

Corominas ha recordat l'existència d'un compromís de paraula referent al traspàs de la gestió de les obres de l'enllaç de titularitat estatal a la Generalitat. És a dir, que les obres les faci la Generalitat i l'Estat les pagui per així simplificar i accelerar la redacció del projecte i les obres. «Només faltava signar», va recordar l'alcalde.

Es tracta d'un pla concebut fa més d'un any que va quedar congelat en coincidència amb els moments més intensos del Procés. Corominas considera que quan la Generalitat, que ja té el pla de l'obra redactat, pugui disposar de la responsabilitat de l'enllaç, l'execució de les obres avançarà .

La idea de l'alcalde és que les obres comencin abans d'acabar el seu mandat. Vol màquines sobre el terreny el 2019.