08 de novembre de 2018
08.11.2018

Comencen les obres de millora de l'avinguda Santa Coloma a Olot

Es tracta d'una obra d'asfaltatge en els trams en més mal estat d'un eix d'entrada al centre de la ciutat

08.11.2018 | 00:29
Els camions escampaven ahir asfalt pels llocs en mal estat de l´avinguda.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat va començar ahir les obres d'arranjament del ferm de l'avinguda Santa Coloma. En concret, es realitzen treballs d'asfaltatge en els trams més malmesos d'aquesta via.

Les obres van començar a les 8 del matí a l'altura del carrer Alacant i van afectar el carril de l'avinguda Santa Coloma que va des del centre de la localitat cap a les Preses.

Per aquest motiu, el trànsit es va desviar pel camí de la Teuleria i va continuar pel carrer Madrid fins a la rotonda de la Solfa. Pel que fa als vehicles que circulaven en direcció al centre d'Olot ho van poder fer amb normalitat per l'avinguda Santa Coloma.

Aquesta afectació del trànsit es mantindrà amb alteracions, segons vagin els treballs, fins a la setmana vinent. De moment, encara no hi ha una data determinada per a la finalització de les obres.

Les obres de l'avinguda Santa Coloma corresponen a la Generalitat perquè és una via que comunica el centre d'Olot amb la xarxa de carreteres de la Generalitat.

Per això, les obres no entren en el pla d'asfaltatge de la ciutat d'Olot, que van a càrrec de l'Ajuntament. En aquests casos, quan l'administració municipal detecta quelcom en una avinguda o vial que fa la funció de travessera entre eixos viaris, ho demana a l'administració superior que li pertoca, en aquest cas la Generalitat.

Vial Sant Jordi

L'avinguda Santa Coloma i el vial Sant Jordi són les principals vies de travessera d'Olot. Fa 4 anys, la Generalitat va fer una reparació del vial Sant Jordi.

Això no obstant, l'augment del trànsit detectat en els darrers anys ha fet que el vial torni a presentar els efectes del pas continuat de vehicles de tonatge important. Per això, l'Ajuntament preveu tornar a demanar una actuació de reparació del ferm.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook