Incendi mortal en una granja de porcs de Cornellà del Terri. Fins a 2.500 garrins van morir per les flames en una nau de l´explotació ramadera. Els Mossos d´Esquadra investiguen l´origen del foc i s´apunta que la causa de l´incendi podria ser elèctric. Es dona el cas que, fa un any, aquest mateix equipament va patir un altre incendi i també van morir prop de 2.500 porcs.

El d´ahir va mobilitzar de bon matí els Bombers, que van treballar-hi amb sis dotacions terrestres. L´incendi es va declarar pels volts de les set del matí, en una granja situada al nucli de Pujals dels Cavallers. En concret, a tocar de la carretera GIV-5145, a l´altura del quilòmetre 1.

La nau, que fa 20 metres d´altura per 50 metres de longitud, va quedar del tot destrossada per les flames i, en conseqüència, els 2.500 porcs van morir. Aquesta nau tenia el sostre com d´uralita i les flames la van deixar totalment feta a miques i va cedir el sostre i tota la part de dins a causa de l´alta temperatura. Les flames es veien des de diversos punts del poble i eren molt intenses i altes.

Els Bombers van tenir el foc controlat i ja sense flama pels volts de les nou del matí i poc després el van donar per extingit.

En aquesta mateixa granja, però en una altra de les naus, ja hi van perdre la vida uns 2.500 garrins l´any passat. En aquest cas, però, el foc no va destrossar l´equipament on hi havia més de 8.000 animals. Llavors, no hi va haver afectació de l´estructura de la nau incendiada.