12 de novembre de 2018
12.11.2018
Diari de Girona

Actes contra la violència masclista

11.11.2018 | 23:33
Exposició contra la violència masclista a Llagostera.

El municipi de Llagostera ha organitzat a partir d'aquesta setmana un programa d'actes commemoratius pel Dia Internacional Contra les Violències Masclistes, que serà el 25 de novembre.

Del 5 al 19 de novembre es podrà visitar a Ca la Viudi l'exposició «Violència masclista en parella: desmuntem mites?». El dia 11 a les set del vespre es projectarà la pel·lícula «La teta asustada» al Teatre Casino Llagosterenc. Els actes seguiran el dia 19 amb les exposicions «Una literatura pròpia, dones escriptores» i «Les dones i la Nova cançó», que es podran visitar fins al 30 i al 25 de novembre, respectivament. El dia 23 es farà la taula rodona «Reflexions sobre el llenguatge des d'una perspectiva de gènere». Tant l'exposició «Les dones i la Nova cançó» i la taula rodona estan incloses en la programació del Correllengua. Finalment, el 25 de novembre, dia clau, a partir de les onze del matí tindrà lloc l'acte institucional a la Plaça Catalunya amb una lectura de contes, la lectura del manifest i un concert a càrrec de Guiomar.

Exposició per desmuntar mites

La primera de les exposicions programades proposa una revisió d'alguns mites associats a l'amor romàntic i a la violència masclista oferint idees i elements de reflexió per transformar arguments i creences i avançar cap a relacions lliures de violència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook