La neu encara és present a cotes altes del Pirineu gràcies a les nevades d'abans de Tots Sants.

Això ha fet que l'estació de Masella sigui l'única d'Espanya que ha obert cada dia des de l'1 d novembre i assegura que a diferència d´altres temporades, en què l´estació obria abans del 15 de novembre amb molt poques pistes, l´estació de la Cerdanya ofereix un important nombre de quilòmetres esquiables oberts, gràcies als bons gruixos per l´època en què estem, sobretot a cotes mitges i altes del domini esquiable.

Els guixos de neu van dels 20 a 80 centímetres, hi ha 30 pistes obertes i cinc dels remuntadors. Des de Tots Sants, per les pistes de Masella ja hi ha passat 25.000 esquiadors; en aquesta segona setmana de temporada (5 a l'11 de novembre) i hi han anat 9.800 esquiadors.

Des de les instal·lacions asseguren que s'han obert més pistes, remuntadors i sectors de manera progressiva, a mesura que les condicions del temps i la neu ho permetin, assegura l'estació d'esquí en un comunicat.

Per altra banda, hi ha alerta per fortes ventades a cotes altes de la Cerdanya i el Ripollès.

El Meteocat alerta que pot haver-hi ben moderat en zones del Pirineu i es poden superar els 90 quilòmetres per hora en algunes hores del dia.

La situació serà més complicada durant el matí i fins a la tarda.