El regidor i diputat provincial Lluc Salellas ha dimitit com a membre del Secretariat Nacional de la CUP i com a portveu del partit per centrar-se en la seva feina a l'Ajuntament i la Diputació de Girona. En un comunicat fet públic ahir, Salellas explica que, després de dos anys i mig, comparteix les decisions preses per l'organització, però creu que «és important que totes i tots aportem des d'on creiem que podem ser més útils, i ara penso que el meu lloc és la militància en l'àmbit local».

Salellas ha assegurat que dimiteix per poder centrar-se en els vuit mesos que queden de mandat a l'Ajuntament i la Diputació. En aquests moments, però, encara no se sap quin paper tindrà en la nova formació Guanyem Girona, una plataforma impulsada per la CUP i altres formacions com Comú de Girona o MES que té la intenció de presentar-se a les municipals per intentar disputar l'alcaldia a Madrenas. Ara mateix, Guanyem Girona es troba encara en plena fase d'elaboració de la candidatura i faltarà veure quin paper hi juga Salellas, tot i que és més que probable que vagi a la llista.

A més, el representant cupaire també ha indicat que es vol centrar en altres projectes polítics, socials i culturals de la ciutat.