16 de novembre de 2018
16.11.2018
Diari de Girona

El Shopp Out s'avança a les compres de Nadal

L'esdeveniment social i comercial de la Fundació Ramon Noguera obre les portes fins diumenge

16.11.2018 | 01:11
Les primeres persones que ahir al matí van anar a comprar al Shopp Out, al Mas Xirgo.
El Shopp Out s'avança a les compres de Nadal

El Shopp Out, la iniciativa social de la Fundació Ramon Noguera, ahir va donar el tret de sortida a les compres de Nadal. Fins diumenge, el recinte de la fundació, situat al polígon de Mas Xirgu de Girona, reuneix 44 marques de roba, calçat, complements, joguines i parament per a la llar. El 5% de les vendes es destinaran a projectes socials de l'entitat, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a Girona i al Gironès.

Per primer cop, el Shopp Out s'ha retardat fins al novembre per aprofitar la proximitat amb les festes nadalenques i promoure les compres solidàries. Durant la inauguració de la 12a edició, la directora de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich, s'hi va referir com un «autèntic aparador d'idees de cara al Nadal».

Un benefici per a tothom

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç, Domènec Espadalé, va destacar la «doble vessant» comercial i social del projecte. També hi va assistir la directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Marta Casacuberta, que va considerar la fundació «un aliat» per fer arribar oportunitats de treball a persones amb discapacitat intel·lectual. La regidora de Girona Glòria Plana va dir que amb el Shopp Out hi «guanya tothom».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook