19 de novembre de 2018
19.11.2018
Diari de Girona

Receptes d'avantguarda a base d'alga amb aliments de proximitat

19.11.2018 | 00:02
Receptes d'avantguarda a base d'alga amb aliments de proximitat

Eduard Xatruch, xef del restaurant Disfrutar de Barcelona, va impartir un dels tallers matinals juntament amb els seus companys Oriol Castro i Mateu Casañas. Xatruch va elaborar tres receptes de cuina d'avantguarda amb aliments de proximitat: esferificació d'ou amb crema carbonara, nigiri de gilda i ravioli cruixent de purè d'alga i canapè amb gelatina i algues variades. Xatruch va explicar que el 99% de les algues són comestibles i que són els «aliments del futur».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
t+='&cat=' + getCatSmartclip(); t+='&ref='+encodeURIComponent(window.top.document.URL);t+='&rnd='+ Math.round(Math.random()*1e8) var s=document.createElement('script');s.type='text/javascript';s.src=t;document.body.appendChild(s) }