L'estació de Vallter 2000 una setmana abans del previst, gràcies a les precipitacions en forma de neu de les successives i inusuals ventades fortes de Llevant que aquest mes han descarregat al Pirineu Oriental anticipant aquesta estampa plenament hivernal molt primerenca.

Dissabte els esquiadors podran fer un primer tast de neu amb unes condicions qualificades d'«excepcionals» amb uns gruixos de 20 a 55 centímetres de neu pols. Els usuaris podran gaudir de 10 pistes obertes (3 verdes, 1 blava i 6 vermelles), en 14,77 quilòmetres esquiables.

L'horari d'obertura serà de nou del matí a cinc de la tarda amb tots els serveis (restauració, lloguer, escoles d'esquí) oberts al públic. Entre les novetats per a aquesta temporada 2018-2019 destaca especialment la voluntat de potenciar el turisme de proximitat. Els usuaris, a més de l'esquí i l' snowboard, podran realitzar tot tipus d'activitats esportives a la neu, com les excursions amb raquetes, sortides d'esquí de muntanya osenderisme hivernal, entre altres propostes.