La Generalitat a Girona va acollir dilluns la reunió conjunta de coordinació de tota la xarxa viària de les comarques gironines en casos de nevades, amb el delegat del Govern, Pere Vila, i del director dels Serveis Territorials d'Interior, Albert Ballesta, la reunió conjunta de coordinació de tota la xarxa viària de les comarques gironines en casos de nevades.

Durant la reunió els gestors de les diferents vies de comunicació van reiterar la conveniència que els recursos tècnics ja siguin als punts crítics abans que comenci a nevar amb l'objectiu de minimitzar l'impacte de la neu sobre les principals vies de circulació.

Pere Vila va explicar que «l'any passat van treballar dues coses importants i com a novetat es va incorporar que en base a informes meteorològics i les emergències previstes es va prendre la decisió de no deixar circular els camions amb la previsió de nevades. Va donar un resultat important i va ser un encert perquè es van evitar col·lapses». El delegat afegeix que, també, com a novetat ja vigent l'any passat, les màquines llevaneu «s'activiran quan hi ha alerta per nevada i, així, ja funcionen abans de la nevada».