Els veïns del carrer Nou de Camprodon demanen que la discoteca P3 siguit traslladada als afores de la ciutat. En concret, assenyalen l'antiga nau de la discoteca Pigall. Els veïns han creat l'associació Camprodon pel Civisme Nocturn. L'entitat va entrar una queixa a l'Ajuntament i apunten que si no hi ha una solució, aniran al contenciós.

El president de l'associació, David Gallego, ha explicat que els veïns es queixen des de fa uns 40 anys però la primera vegada que ho van fer per escrit, el 2006, es van dirigir a la Sindicatura de Greuges.

Els veïns argumenten que durant les nits d'estiu i els caps de setmana l'actitud de la gent que es reuneix fora de la sala els impedeix el dret al descans. Per defensar la seva posició, han escampat cartells i pancartes pel poble.

Per tal de trobar una solució pactada entre els propietaris de la discoteca, els usuaris i els veïns, l'Ajuntament va organitzar una reunió el divendres, dia 16 de novembre. La proposta va ser la creació d'una comissió de seguretat conjunta entre veïns, ajuntament, propietaris de la discoteca i usuaris. La comissió es reunirà dues vegades a l'any. També preveuen augmentar la presència policial.