La Fundació Autisme Mas Casadevall, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), celebra dissabte un dinar de germanor a Banyoles per commemorar el seu trentè aniversari.

L'acte de celebració serà al restaurant La Carpa i hi assistiran unes 240 persones, entre les que hi haurà el president de la Generalitat, Quim Torra; el delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila; o la delegada de Treball, Afers Socials i Família, Marta Casacuberta. Entre d'altres, també hi assistiran els propietaris de les empreses Monter, Costa Brava i Abras, patrocinadorse de l'entitat de Serinyà.

L'acte estarà conduït per la presentadora Helena Garcia Melero i s'hi passarà un vídeo de vuit minuts amb el dia a dia de Mas Casadevall fet expressament per commemorar les tres dècades de la fundació, que té com a lema «Educant una conducta independent».

Sorteig

Entre d'altres activitats, hi ha previst el sorteig del quadre Girona, cedit pel pintor Lluís Boschmartí, i que s'exposarà al restaurant juntament amb altres quadres, que es podran comprar. En el sorteig, conduït per Garcia Melero i la també periodista Ester Bertran, també se sortejaran una escultura, un lot de productes fet al Mas i un dinar per quatre persones al Restaurant del Mas.