El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha inaugurat aquest matí el nou tram desdoblat de l'N-II que enllaça Sils amb Maçanet de la Selva. En total són 2,75 quilòmetres que han tingut un cost de 24,48 milions d'euros. "L'obra s'ha demorat més del que mereixia", ha apuntat Ábalos.

A partir d'aquest matí, els cotxes ja poden circular per aquest nou tram que comença amb dos carrils a l'enllaç amb Sils i es transforma en tres carrils fins a Maçanet. Des d'aquesta població fins a Tordera, no es desdoblarà la carretera sinó que es faran petites modificacions. Segons ha assegurat avui el ministre, aquestes obres de condicionament es licitaran entre desembre i gener. "L'interès del govern d'Espanya és augmentar la inversió en infraestructures a Catalunya", ha explicat Ábalos.

El tram Medinyà Orriols, a l'abril

L'únic tram de l'N-II que actualment està en obres és el que va de Medinyà a Orriols. Aquest desdoblament estarà acabat, segons asseguren des de Foment, l'abril del 2019. El retard, ja que el tram s'hauria d'haver inaugurat aquest 2018, és degut a diferents despreniments de terra causats per la climatologia.