Els Mossos d'Esquadra van trobar ahir indicis de criminalitat a la zona del pantà de Darnius-Boadella on dissabte al migdia va ser localitzat el cos sense vida d'un home sense identificar amb signes de violència, segons va apuntar l'agència de notícies ACN.

El cadàver de l'home va ser trobat per dos pescadors ucraïnesos que es trobaven a una zona del pantà de poca profunditat i de difícil accés propera a la presa per la qual es pot accedir a través d'una pista forestal poc concorreguda. El cos va aparèixer surant amb dues pedres lligades al cap i una altra als peus respectivament i amb una corda que envoltava la boca. En canvi, tenia les dues mans lliures. La víctima anava nua de cintura cap avall.

Segons fonts properes al cas, una de les hipòtesis en les quals treballen els investigadors seria el d'una revenja per motius que per ara es desconeixen. Les mateixes fonts indiquen que la víctima podria ser una persona dels països de l'est que presentaria lesions diverses al cos que podrien haver estat causades per una pallissa.

La policia catalana ha estat rastrejant durant el cap de setmana la zona on es va trobar el cadàver per tal d'esclarir les causes de la seva mort. Per ara, els investigadors no han pogut determinar si es tracta o no d'un homicidi i tampoc s'ha descobert la seva identitat, tot i que es tractaria d'un home d'una cinquantena d'anys.

Avui se li practicarà l'autòpsia per tal d'aclarir la identitat de la víctima i mirar de determinar les causes de la seva mort.

Els fets es van produir dissabte al migdia, quan uns pescadors van trobar mig submergit un cadàver amb signes de violència que segons fonts dels Mossos ja feia que era mort unes 24 hores.