Un vehicle de neteja de l’Ajuntament d’Olot per causes que es desconeixen s’ha incendiat a la Plaça Clarà, prop de la Cruïlla amb el carrer Sant Rafel i l’avinguda Camil Mulleras, no hi ha hagut ferits

Al voltant de les 12 hores del matí, han començat sortir flames de la part de davant del vehicle i en poca estona s’ha creat una flamarada que ha arribat fins a l’altura de la copa dels arbres de la plaça. L’incendi ha provocat una columna de fum negre que durant una estona s’ha pogut veure des de quasi tots els llocs altes de la ciutat.

D’immediat, els bombers han arribat al lloc dels fets i han posat els camions al costat dels arcs, han estirat les manegues i en poca estona han apagat les flames. La part de davant del vehicle ha quedat completament calcinada. Plena de fum blanc, la part de darrera no ha patint tant les conseqüències del foc. Durant tota la feina d’extinció de l’incendi, la Policia Municipal ha tallat els carrers que donaven a l’incendi amb una camioneta.

Durant, una estona han hagut de desviar el trànsit que era força abundant per motiu de la celebració del mercat setmanal.