Un vehicle del servei municipal de neteja, ahir a 1/4 de 12 del matí, es va incendiar a la plaça Clarà en el tram que va de les cruïlles Bisbe Vilanova a Camil Mulleras. No hi va haver ferits.

Les flames van sorgir de la part de davant i de seguida es van estendre perquè el vehicle estava ple de fulles caigudes dels arbres. El foc va provocar una columna de fum negre que durant una estona es va poder veure des de quasi tots els llocs alts de la ciutat.

De seguida es van presentar al lloc dels fets 3 dotacions de la Policia Municipal, que van situar vehicles tot terreny a les cruïlles. L'acció de la policia va permetre aïllar del trànsit el carrer afectat.

Els agents van sortir dels vehicles amb extintors i, a més, de seguida va arribar un camió de Bombers. Els Bombers van situar el camió al costat dels arcs de la plaça, van sortir, van estirar les mànegues i al voltant de les 12 del migdia havien apagat les flames. El vehicle va quedar voltat de fum, però blanc.

Els treballs de buidatge del material de l'interior del vehicle van durar una bona estona. Així doncs, el carrer va continuar tallat i els agents van seguir amb el desviament del trànsit per carrers alternatius. No van poder reobrir el trànsit fins a 3/4 de 3 de la tarda. A les 4 de la tarda, un camió amb grua es va endur el vehicle incendiat. La part de davant va quedar calcinada i la part de darrere es va conservar més.