La residència geriàtrica Sant Josep de Cassà de la Selva té previst iniciar la renovació de l'ascensor actual i construir-ne un de nou, a més de canviar la maquinària de la bugaderia, gràcies a l'herència llegada per una de les usuàries l'any 2015. La donació de la senyora Torres va ser de 851.000 euros, i fins el dia d'avui s'han fet servir 422.955 euros d'aquests recursos i queden per utilitzar-se 428.374,84, segons el consistori.

Totes les actuacions que s'han tirat endavant s'han fet a partir del pla d'inversió elaborat i consensuat amb la direcció i el consell de la residència, assenyalen des de l'Ajuntament. Entre altres actuacions, en aquests anys s'ha comprat nou mobiliari, com llits elèctrics, cadires o l'equipament d'una nova sala d'estimulació; també s'ha adquirit un aparell per fer electrocardiogrames, s'ha invertit en la digitalització del centre i s'ha sectoritzat un dels pisos de la residència per als usuaris amb demències més agreujades.

Aquest novembre s'han adjudicat les obres per la renovació de l'actual ascensor i la construcció d'un de nou, per valor de 176.000 euros, que es preveu que s'executin en els pròxims mesos. Així mateix el ple de novembre va aprovar l'adquisició d'una nova rentadora i un assecador que substituiran les màquines de la sala de bugaderia actuals, que incrementaran l'eficiència energètica de l'equipament, les condicions de treball i el manteniment de la qualitat de la roba utilitzada pels usuaris. Aquestes actuacions es realitzaran per fases, per evitar interferir en el dia a dia de l'equipament.

Amb la donació, en els propers anys hi ha prevista l'ampliació de la sala d'activitats cap a la terrassa interior, per un valor de 58.500 euros; l'adequació del semisoterrani ampliant i renovant la sala de rehabilitació per un valor estimat de 195.000 euros, la reforma de la sala de bugaderia (7.500 euros) o noves mesures de protecció contra incendis i proteccions passives, per exemple.