Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres a la localitat de Flaçà, dos homes de 27 i 22 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicili a Barcelona, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els fets van passar cap a les sis de la tarda, quan es va produir un robatori amb força en un habitatge del carrer Pau Casals. Els agents van comprovar que els lladres havien saltat la tanca perimetral de l'habitatge i, després de trencar una finestra de la part posterior, havien accedit al seu interior. De dins, s'havien endut diners i joies.

Una patrulla de paisà, que es va situar a l'estació de Renfe per detectar els possibles autors, va localitzar dos homes que portaven unes bosses d'escombraries i caminaven pel voral de les vies en direcció a la mateixa estació. Tot seguit, van barrejar-se entre els viatgers que esperaven el tren per passar desapercebuts.

Davant aquesta acció, se'ls va escorcollar i se'ls va localitzar dues lots, 105 euros i dos telèfons mòbils. Amb l'ajuda d'una altra patrulla també es va localitzar a la zona boscosa d'on havien sortit els dos homes, dos tornavisos de grans dimensions.

Els investigadors van comprovar que les empremtes de les sabates eren iguals que les que havien localitzat al domicili violentat i, després d'estudiar altres vestigis, van detenir les dues persones com a presumptes autores del robatori. Els detinguts, un dels quals té antecedents per fets similars, van passar el dia 2 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.