07 de desembre de 2018
07.12.2018
Diari de Girona

Detenen un home en presentar-se armat a la comissaria de Banyoles

L'individu, que amagava un ganivet de cuina de grans dimensions, una navalla i un punxó, havia provocat estona abans un aldarull

07.12.2018 | 00:55
Les armes que es van trobar en poder del detingut, quan va ser escorcollat.

La Policia Local de Banyoles va reduir un veí que es va presentar a comissaria armat amb un ganivet de cuina, una navalla i un punxó. Els fets van tenir lloc dijous a la matinada. L'individu, que viu al barri de La Farga, ja havia provocat aldarulls poca estona abans llançant objectes des del balcó de casa seva.
Cap a les cinc de la nit va anar a la comissaria i, quan va tocar el timbre, els agents ja van observarque s'amagava alguna cosa entre la roba. A l'avantbraç hi duia un ganivet de cuina d'uns 55 centímetres. Després de forcejar amb ell i reduir-lo, quan els agents el van escorcollar, li van trobar un altre ganivet i un punxó. La Policia Local va arrestar l'home i va traspassar la detenció als Mossos d'Esquadra.
Abans de la detenció, l'home ja havia obligat la Policia Local i els Mossos d'Esquadra a mobilitzar-se, perquè estava llançant objectes des del balcó de casa seva (un pis situat al carrer Barcelona). Després de rebre l'avís d'un veí, la policia va anar fins al lloc per intentar calmar-lo, però en veure que la seva presència encara l'alterava més, van optar per no intervenir. Una estona després, però, cap a les cinc de la matinada, l'home es presentava a la comissaria de la Policia Local.
L'individu estava molt alterat i, quan va tocar el timbre, els agents ja van veure que s'amagava alguna cosa entre la roba. A l'avantbraç hi duia un ganivet de cuina d'uns 55 centímetres. Els agents van forcejar amb ell i van haver de reduir-lo i immobilitzar-lo al terra, perquè l'home es resistia en tot moment. Després d'identificar-lo, la Policia Local el va escorcollar i li va trobar dues armes més al damunt. En una de les butxaques de la jaqueta, hi portava una navalla. I amagat a la zona dels genitals, un punxó.
La Policia Local va arrestar l'individu i va traspassar la detenció als Mossos d'Esquadra, que seran els encarregats de passar-lo a disposició judicial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook