07 de desembre de 2018
07.12.2018
Diari de Girona

Hotels de luxe de la Costa Brava aprofiten el tancament per fer millores

07.12.2018 | 00:55
Hotels de luxe de la Costa Brava aprofiten el tancament per fer millores

A poques setmanes de finalitzar el 2018, els hotels que formen part de la marca Costa Brava Hotels de Luxe (CBHL) ja tenen la mirada posada en la pròxima temporada. Així doncs, amb l'objectiu de millorar les instal·lacions i els serveis prestats, alguns establiments hotelers de CBHL aprofitaran el tancament hivernal per realitzar remodelacions.

És el cas de La Costa Beach & Golf Resort de Pals, que té prevista la renovació d'algunes habitacions, del gimnàs, i també de la Sala Gaudí, espai habilitat per a la celebració de reunions.

En el Terraza Hotel & Spa de Roses també s'estan preparant per a la nova temporada. Seguiran renovant les habitacions, però la gran novetat seran les obres que s'efectuaran a la planta -1 de l'hotel, on se celebren convencions. Tota la planta es farà nova.

Un altre dels hotels de CBHL que millorarà les instal·lacions és el Rigat Park & Spa de Lloret de Mar. Aprofitant el tancament de l'hotel fins Setmana Santa, es portaran a terme millores a les habitacions i al restaurant «Barca d'Or».

A l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf també hi haurà reformes destacables. La intenció és fer una reforma completa de la piscina i dels jardins que l'envolten.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook