Més de 15o nens i nenes van interpretar la primera nadala de l'any dins l'àmbit del festival Veus. Davant d'un nombrós públic que omplia el Firal Petit con en un dels concerts importants de les festes del Tura, els escolars es van posar damunt de l'escenari i van interpretar el que havien après en les darreres setmanes a les aules.

Ho van fer amb l'acompanyament de la cantant de jazz Laura Simó com a solista i sota la direcció del professor de l'Escola Municipal de Música d'Olot (EMMO), Albert Carbonell, autor de la cançó i de la reinterpretació d'un dels clàssics d'aquest Nadal: el Fum, Fum, Fum. Alumnes de l'EMMO, l'escola Malagrida, l'escola de Sant Roc, l'escola Pia d'Olot, l'escola Verntallat de la Vall d'en Bas i del Joan Maragall de Santa Pau van participar de la primera Nadala de l'any del VEUS 2018.

El pati de l'antic Hospital va ser l'altre escenari a l'aire lliure del dijous a la tarda. La Coral de l'Associació de la Gent Gran es va encarregar de la música mentre que els Amics de les Lletres Garrotxines van posar la poesia a l'espectacle del festival. Ahir va tenir lloc l'actuació del Trondheim Voices a Olot. El conjunt noruec és un referent en la improvisació vocal. Ha estat capdavanter en aquest àmbit, en el qual ha ampliat el format del concert tradicional.